Voor het medische centrum zoeken wij mensen die zich kunnen vinden in reguliere zorg en alternatieve zorg en mee kunnen denken over de samenwerking tussen deze twee. Waar kwaliteit en professionaliteit een uitgangspunt is.

We zoeken zowel mensen die werkzaam zijn in de reguliere zorg of in de alternatieve zorg. Beide is natuurlijk ook fijn. Ook als je nog nooit hebt samen gewerkt en dit wel je wens is kun je meedoen.

Wij werken met een ecologische visie. Namelijk dat alles met de natuur in balans moet zijn om gezond te blijven en te kunnen leven.

Wie zoeken wij?
*
Wij zoeken gemotiveerde mensen die het één voor het ander niet willen uitsluiten. Mensen die open minded zijn en kunnen inspireren.
* Mensen die enthousiast zijn.
* Mensen die zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken.
* Mensen die eventueel het team op kunnen bouwen.
* Mensen die eventueel kunnen meehelpen met het organiseren van evementen.
* Mensen die mee kunnen denken met andere zaken die van belang zijn.
* Mensen die bij willen dragen aan het creëren van een positieve omgeving.

Meedoen?
Wij willen verder groeien. Dus wie zich nu aanmeld creëert een kans om verder te groeien. Op dit moment zijn we bezig met de opbouw van een netwerk. Je kunt je dan alvast aanmelden voor het netwerk waarbij we alternatief en regulier verbinden. Je krijgt dan een uitnodiging voor een informatie bijeenkomst of anders. 

Wij vinden het prettig om met de mensen in contact te zijn en te blijven. Wij vinden het ook leuk om te horen wie het leuk vindt om mee te denken of mee te doen. Wij werken voornamelijk vanuit persoonlijke contact met mensen en één op één gesprekken. Het is daarom fijn als je in de buurt van Harderwijk woont zodat we contact kunnen blijven houden.

Om mee te kunnen doen aan het medische centrum zoeken wij nog wat creatieve mensen in ons netwerk die dit uit willen voeren.

Gesprek
Zodra je je aanmeld wordt je automatisch uitgenodigd voor een gesprek. Maar je kunt natuurlijk ook eerst vrijblijvend een gesprek aanvragen. Je kunt mailen naar info@hetecoplein.nl


Met dank aan Abby Mitchell voor het aanbieden van een aantal foto's.

Privacy verklaring