Voor het ecoplein zijn we op zoek naar mensen die onze visie willen uitdragen en op een of andere manier verbonden willen zijn met het ecoplein. Wij kunnen alle hulp gebruiken. Iedereen kan de hulp bieden op een manier die voor hem of haar mogelijk is.

Je kunt alvast laten zien dat je ons initiatief steunt en een warm hart toedraagt door een like te geven aan onze facebookpagina. J 

Tot nu toe is gebleken dat het ecoplein een leuke inspirerende plek is om te groeien. Op deze manier samenwerken of op deze manier met mensen iets doen voor de samenleving is op zich al een unieke ervaring. Op dit moment zijn wij afhankelijk van mensen die geloven dat de samenleving dit plein heel goed kan gebruiken en dat dit de toekomst is.

Bij het realiseren van een groot plein als dit komt veel kijken. We hebben een mooi plan op papier maar in praktijk willen mensen zekerheid. Mensen willen weten dat dit geen droom is van de zoveelste dromer die een mooi verhaaltje heeft en dit in praktijk niet kan uitvoeren omdat hij of zij allen maar kan dromen. Mensen willen zien hoe wij dit gaan doen. En wij willen hun dit laten zien.

Het uitvoeren van een plan zoals dit is een uitdaging. We zijn op zoek naar mensen die in onze dromen geloven maar die ook vertrouwen hebben in het feit dat wij dit kunnen realiseren. Wij werken er op dit moment hard aan om dit vertrouwen te creëren maar dit vraagt veel werk. Daarom zijn we op zoek naar mensen die ons hier bij willen helpen.

Wij zoeken mensen die in onze visie geloven. Mensen die alleen kunnen werken maar ook mensen die in teamverband kunnen werken. We zoeken geen kat uit de boom kijkers voornamelijk doeners met moed en lef. Tevens is het wel handig als je geduld kunt hebben, want wat wij wensen kost nu eenmaal tijd.

Wij zoeken ook mensen die hun kennis willen delen. Mensen die we kunnen bellen bij vragen of mensen die het leuk vinden iets voor ons te doen. Misschien wil je mensen verbinden met ons plan en weet je mensen die misschien wel mee willen doen. Misschien wil je geld geven zodat we professionals kunnen inhuren om ons te helpen. Of geld voor andere dingen.

Dit is wat wij ongeveer zoeken:
* Iemand die de website wil bijhouden en eventueel de website mooier en uitgebreider wil maken.
* Iemand die politiek leuk vindt en hier een rol in kan spelen.
* Iemand die filmpjes en promotie materiaal kan maken.
* Mensen die een vertegenwoordiger willen zijn van dagbesteding, school, kinderopvang, medisch centrum, zorg. Als je bijvoorbeeld voor vertegenwoordig van zorg kiest dan houdt dat in dat je alles omtrent zorg zelf gaat opzetten volgens de richtlijnen van het ecoplein onder begeleiding.
* Mensen die kunnen adviseren.
* Mensen die het leuk vinden presentaties te houden en mensen kunnen verwelkomen.
* Mensen die een team kunnen opbouwen.
* Mensen voor de stichting.
* Mensen voor PR.
* Mensen die evenementen o.d. willen organiseren.
* Mensen die in het kind en gezin willen werken.
* Iemand die een locatie kan aanbieden.
* Iemand die goed zijn met subsidies aanvragen.
* Werving van nieuwe mensen.
* Spontane initiatieven die ons verrassen.

Op dit moment doen we dit allemaal zelf met 5 mensen. Het zou natuurlijk super zijn als jij je talent wil delen met ons en ons team wilt versteken.

Doneren
Wij willen onze dromen uitvoeren en dit doen wij met ons hart en met plezier tot nu toe krijgt niemand hier geld voor. Maar wij vinden wel dat mensen die verdienen. Op dit moment wordt er een plan geschreven voor het geld en hoe we dit gaan verdelen. Wij willen graag de mensen gaan betalen en ook de professionals kunnen inhuren die hier voor nodig zijn. Ook willen we graag materiaal kunnen kopen. Het gehele plaatje over geld zal nog op de website komen.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Maar weet je het nog niet zeker? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Weet je zeker dat dit is wat je zoekt? Schrijf dan een motivatiebrief via e-mail met daarin de uitleg waarom jij ons kunt helpen.


Maak jij ons mooier?
Met dank aan Abby Mitchell voor het aanbieden van een aantal foto's.

Privacy verklaring